فکر میکنید با رعایت راهکارهایی برای کنترل خشم در محل کار، میتوان موقعیت بهتری به دست آورد؟
همه ما در محل کار خود با مشکلات ریز و درشتی مواجه هستیم که گاهی اوقات از حل آنها عاجز میمانیم و همین امر باعث میشود تا نتوانیم در کنترل خشم خود موفق عمل کنیم. ناتوانی در کنترل اعصاب و مدیریت آن باعث میشود که روز یا حتی هفتهی پر استرسی پیش روی شما باشد، اما آیا تا کنون به روشهای مقابله با این تنشها فکر کردهاید؟ ما در این گزارش از مجله دلتا سعی داریم تا شما را با چند مورد از فنون کنترل خشم در محل کار آشنا کنیم.
اغلب افراد اولین کاری که هنگام خشم به ذهنشان میرسد این است که سریع دهان خود را گشوده و پاسخی بدهند. اما برای کنترل خشم باید آن را بسته نگه داشته و نفس بکشید. حتی اگر این امکان برای شما وجود دارد، از فضایی که در آن قرار دارید، خارج شوید. به فضای آزاد بروید و سعی کنید با کشیدن نفسهای عمیق در فضای آزاد، استرس و خشم خود را کاهش دهید.
گاهی اوقات، کنترل خشم به آسانی نوشتن احساسات به روی کاغذ است. پس پیش از اینکه بخواهید با کسی صحبت کنید، یک کاغذ و قلم بردارید. واژگانی را که در ذهنتان در حال بازی کردن هستند، روی کاغذ بیاورید و آنچه را که میخواهید بگویید، بنویسید.
شاید به این فکر کنید که در محیط کار چطور میتوان وارد فضایی شد که ما را خوشحال میکند. اما بد نیست بدانید با وجود دنیای وسیع اینترنت این کار امکان پذیر است. چند دقیقه ذهنتان را از کار دور کنید و وارد سایتی شوید که همیشه از آن خرید میکنید. شاید تماشای لوازم جدیدی که روی سایت قرار گرفته کمی ذهن شما را شادتر کند، یا اینکه گوشی خود را بردارید و چند دقیقه یک بازی فکری انجام دهید. هرچند توصیه ما به این معنا نیست که شما باید همیشه در محیط کار خود مشغول بازی کردن باشید. این تنها یک پیشنهاد است که فقط چند دقیقه ذهنتان از درگیریهای موجود آزاد شود.
اگر در جلسه با مدیرتان به مشکل خوردید و احساس کردید خشم شما مانع میشود تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید، برای کنترل خشم خود باید کمی از آن فضا دور شوید. اگر امکان آن وجود دارد، زمانی را از مدیرتان مرخصی بگیرید تا از شرکت خارج شده و کمی آرام شوید. سعی کنید خشمگین رفتار نکنید و با آرامش شرایط را برای او توضیح دهید.
این نکته شاید برای خیلیها پیش آمده باشد. عصبانی شدن از یک همکار ممکن است موجب شود ما فکر کنیم فرد با ما خصومت و مشکل خاصی داشته است. در حالیکه باید به این هم فکر کنیم که شاید واقعاً قصد عصبانی کردن ما را نداشته و فقط سعی کرده کارش را انجام دهد.
ما باید بتوانیم خودمان را در شرایط فرد مقابلمان بگذاریم. چه این فرد مدیرمان باشد چه یک همکار، شاید دلیلی برای رفتار خود داشته باشد. شاید اگر ما نیز در چنین شرایطی بودیم، همینطور رفتار میکردیم. در نهایت، اگر بخواهید در یک محیط با همکاران و مدیران دیگر کار کنید، باید بتوانید با شخصیت هر یک از افراد نیز کنار بیایید.
شما از فردی در محیط کارتان خشمگین میشوید. سریع به سراغ فرد دیگری میروید و از خشمتان میگویید. آن فرد راهکارهایی به شما میدهد که ممکن است خشم شما را بیشتر کند. این روالی است که اغلب افراد طی میکنند. هنگام خشم، همه ما به دنبال فردی هستیم که بتوانیم با او صحبت کنیم. این در حالی است که بهتر است ما خشم خود را با فرد مورد نظر در میان بگذاریم؛ بنابراین پس از اینکه کمی آرام شدید، با همکار یا مدیرتان صحبتی داشته باشید.
شاید مستقیم نتوانید به مدیر خود بگویید که از او عصبانی هستید، اما میتوانید با همکارتان صحبت کنید و این مسئله را به او بگویید. حتماً لازم نیست این کار را در همان روز انجام دهید.
11 روش ساخت ماسک صورت در کمتر از یک دقیقه (+ویدئو)