کوکی شکلاتی یک شیرینی ساده و خوشمزه است که با نوتلا درست میشود.
اگر میخواهید یک شیرینی خوشمزه درست کنید که همه اعضای خانواده دوست داشته باشند، کوکی شکلاتی بهترین گزینه است. این شیرینی که شباهت زیادی به بیسکویت دارد، مناسب عصرانه و میان وعدهای سالم است. طرز تهیه کوکی شکلاتی را در مجله دلتا بخوانید.
از قبل در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و فر را روشن کنید تا گرم شود.
در ظرف گودی کره نرم شده را حدود یک دقیقه با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. شکر قهوهای و شکر سفید را به کره افزوده، دوباره با همزن بزنید تا شکر به خورد کره برود.
تخممرغ، زرده تخممرغ و وانیل را به مواد بیفزایید و با دور تند همزن بزنید؛ سپس نیمی از نوتلا را با قاشق با مواد مخلوط کنید.
در ظرف جداگانهای مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد تر افزوده و با دور آرام همزن بزنید. نصف چیپس شکلات را با مواد مخلوط کرده و چند ثانیه دیگر، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
در آخر نصف دیگر نوتلا را به مواد بیفزایید و با قاشق مخلوط کنید. سپس خمیر را با قاشق یا اسکوپ، روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید. فاصلهها را حدود دو برابر اسکوپ بگذارید، چون کوکی بعد از پخت پهن میشود.
کوکیها را ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا کمی تغییر رنگ دهند؛ سپس از فر بیرون بیاورید و بقیه چیپس شکلات را روی کوکیهای داغ بپاشید.
بگذارید کوکیها خنک شوند؛ سپس آنها را سرو کنید. کوکی شکلاتی را در ظرف دردار نگه دارید تا خشک نشود.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک شیرینی ساده و خوشمزه “شیرینی اتریشی، ساده برای عید” را مطالعه کنید.
برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله آشپزی دلتا دیدن نمایید